Oh, my! Asia is calling!

Când combini un peisaj exotic cu forfota unui oraș plin de viață, dar totuși misterios, s-ar putea să iasă o vacanță memorabilă. Ce-ai zice de Thailanda? A ajuns să fie una dintre cele mai vizitate țări din lume: peisajele sunt fascinante, iar localnicii prietenoși, nu degeaba i se spune „Land of smiles”.

Ca să descoperi cât mai mult din această țară, o idee ar fi să mixezi două destinații diferite – pe de o parte, să vezi plajele superbe, munții și pădurile tropicale ale exoticii insule Phuket, pe de alta să simți vibe-ul citadin al celui mai vizitat oraș din lume, Bangkok (cu peste 22 milioane de vizitatori internationali anual). Pare un carusel în care nici să vrei nu ai cum să te plictisești – lista de locuri în care poți merge și lucruri pe care le poți face este mai mult decât ofertantă și atractivă.

Insula Phuket este un colț de paradis cu plajele ei cu nisip alb și fin, ape ca smaraldul și golfuri cristaline. Are însă și munți, păduri tropicale, plantații de cauciuc, temple antice budiste care pot fi vizitate călare pe elefanți.
Patong este plaja în jurul căreia sunt concentrate cele mai multe magazine, centre sportive, saloane de masaj, restaurante, terase, baruri și discoteci. Este cea mai cosmopolită din insulă, iar viața de noapte e o forfotă continuă.

Iată numai câteva exemple de ce poți face în Phuket: croazieră în Phang Nga Bay, vizită în Insula lui James Bond, evadare în Phi Phi Island, vizită la tempul Big Buddha, vizită în Insulele Similan. Show-ul FantaSea, cel mai mare show de pe insulă, este o explozie de energie și culoare.

Și ….ca o curiozitate, cea mai lunga plajă, Mai Khao, este preferată nu numai de turiști, ci și de broastele țestoase care, în lunile noiembrie și februarie, își depun ouăle. Copiii vor fi încântați și le vei putea fotografia.

Sanctuarele de elefanți sunt și ele parte din farmecul insulei.
Trecând la Bangkok, capitala Thailandei, atracțiile turistice pe care le oferă sunt nenumărate: Wat Pho și Reclining Buddha, Grand Palace, Wat Arun, shopping în Chatuchak Market, plimbări cu tuk tuk, meciuri de box thailandez. Neapărat trebuie să încerci mâncarea stradală,  o cină la un sky bar și o noapte în Nana Plaza sau în Khao San. Așa că te invităm să descoperi vacanța deluxe PHUKET & BANGKOK, #10zile într-un vis de Thailanda. Plecări au loc oricând, în sezonul noiembrie 2019-martie 2020, cu

3 nopti cazare în Bangkok, Hotel Mercure Siam 4* mic dejun și 7 nopți cazare în Phuket, Hotel Thavorn Beach Village & Spa 5* mic dejun.

Transport cu avion inclus.

Preț persoană/sejur: de la 1415 Euro.

Vacanța ta poate fi personalizată, de la A la Z, în funcție de dorințele și așteptările tale și ale familiei sau prietenilor. Listă completă de activități și servicii incluse o poți vedea

accesând oferta noastră #DeLuxe aici: http://bit.ly/2KStRJA.

 

* Ofertă valabilă în limita locurilor disponibile

#Eurotravel25deani #DelaDorintalaDestinatie #InvestesteinAmintiri

 

 

 

Leave a Reply