Antalya – Paradisul resorturilor

Te trezești într-o dimineață după ce te-ai cufundat în perne gigantice și o saltea confortabilă, pe fereastră se vede un infit albastru de piscine, mare, vegetație, baldachine albe cu voaluri duse de vânt. Poți servi o cafea direct pe balconul tău sau ea te așteaptă deja la restaurantul cu vedere spre cea mai mare piscină. Înainte de toate, dușul cu colorteraphy te revigorează și te oprești direct la clătitele pufoase care se pregătes live în fața ta. Așa am putea descrie începutul unei zile de relaxare într-unul dintre resorturile Antalyei în care luxul și serviciile de ospitalitate sunt ridicate la cel mai înalt rang.

41107953

Antalya este probabil cea mai dorită destinație în vara lui 2020,mai ales că insulele exotice sunt mai greu de accesat în această perioadă, din cauza climei. Aproape de România, la doar 2 ore cu avionul, și ușor de ajuns și cu mașina, mai ales dacă îți plac drumurile cu opriri prin Istanbul și alte orașe frumoase.

Noi am adunat pentru tine o listă de hoteluri și oferte care să îți surâdă, mai ales că încă mai e perioada de early booking, iată mai jos trei dintre ele.

  1. Maxx Royal Kemer Resort – Se află în Kemer din regiunea Antalya, oferă servicii all inclusive. Restaurantele din Curtea Azure oferă preparate internaționale, cu meniu à la carte. Chocolatier oferă bomboane delicioase de ciocolată de casă, iar brutăria Le Melange servește o varietate de deserturi și prăjituri.

makxs

Detalii aici: http://www.eurotravel.ro/oferta-maxx-royal-kemer-kemer-regiunea-antalya-15334

  1. 2. RIXOS PREMIUM TEKIROVA – Resort de 5 stele, oferă camere moderne, cu zonă de relaxare și balcon privat. Facilitățile includ piscină în aer liber cu zonă privată de plajă, o plajă pentru copii, 3 terenuri de tenis și un centru spa. Echipa de divertisment de la Rixos Premium Tekirov organizează diverse jocuri şi activităţi sportive în timpul zilei, printre care şi polo pe apă. Seara, oaspeţii pot urmări spectacole live cu muzică şi dans. Cei mici au la dispoziție un mini club.

223685700

  1. CALISTA LUXURY

Proprietatea all inclusive de 5 stele Calista Luxury Resort oferă zonă de plajă privată la Marea Mediterană, şcoală de surfing şi navigaţie, precum şi facilităţi luxoase de spa. La mai puţin de 7 km se găsesc 10 terenuri de golf.

Toate unităţile de cazare de la Calista Luxury Resort oferă balcon privat sau terasă cu vedere la mare sau la munte. Cele 10 restaurante de la Calista Resort sunt pentru toate gusturile. Barul Turca Pool oferă gustări şi băuturi pe terasa piscinei, iar la Restaurantul Garden pot fi savurate băuturi, în briza răcoritoare a mării.

AYT_77310_Calista_Luxury_Resort_0719_09

calista-luxury-resort-79ba07d

Detalii mai multe aici: http://www.eurotravel.ro/oferta-calista-luxury-belek-regiunea-antalya-13709

Pentru mai multe hoteluri, dar și alte destinații te așteptăm să navighezi siteul nostru: www.eurotravel.ro

 

Leave a Reply