Destinații de shopping cu reduceri mari după sarbători

Luna ianuarie este perioada marilor reduceri în metropolele lunii, dar unele magazine încep să afișeze prețuri mici chiar din decembrie, imediat după ce trece prima zi de Crăciun. Așa că, în cazul în care plănuiți o vacanță peste hotare, luați în calcul să aveți bani și pentru un shopping mai consistent, deoarece nu vă întâlniți în restul anului cu asemenea prețuri, mai ales când este vorba de exemplu, de branduri de designer/de lux. Împăcați relaxarea cu distracția și răsfățul ori …utilul :)) Sau de ce să nu faceți o călătorie special pentru shopping în ianuarie, dacă nu mergeți de sărbători în alte părți? În plus, veți avea și sentimentul acela reconfortant că pășiți înnoiți încă din ianuarie, în 2020!  Iată și sugestiile noastre:
Dacă sunteți top brand addict, outleturile de lux și department store-urile din Capitala Modei – Milano, ar trebui să fie must-uri de vizitat iarna. În lunile ianuarie și februarie, magazinele au reduceri la majoritatea produselor, de la haine la accesorii. În apropriere de Milano sunt 6 outlet-uri de designer, unde veți rămâne umiți că vei putea cumpăra la prețuri mai bune chiar decât în outlet-urile tradiționale. Zilnic, există curse speciale din centrul orașului  care vă duc spre destinațiile de shopping pe val – Serravalle Designer Outlet, Foxtown Outlet, Vicolungo Outlet, Fidenza Village Outlet, Franciacorta Outlet Village, Il Salvagente. Primul departement store deschis în Milano, la Rinascente, este una din marile destinații de  vestimentație fashion pentru toată lumea – bărbați, femei și copii, dar mai găsiți aici și produse de beauty, lenjerie, decorațiuni interioare și de design și chiar mâncarea este mai ieftină.

b2e005cda18725124337499a1bc7e70dȘi în Londra, multe magazine încep reducerile imediat după Crăciun, chiar de Boxing Day (26 decembrie) și țin până la mijlocul lunii ianuarie. (Boxing Day este o sărbătoare publică, în care nu se lucrează, dar magazinele au deschis și încep să afișeze sales, iar oamenii ies la cumpărături. În această zi, lucrătorii din magazine primesc o cutie de Crăciun cu bani, ca recompensă pentru munca din timpul anului.) Din această zi, până spre finalul lunii ianuarie, aveți șanse să prindeți “deal-uri” excelente. Țineți însă cont că transportul public e limitat pe 26 decembrie și pe 1 ianuarie, așa că plănuiți-vă bine ziua de shopping. Așadar, puteți targeta o destinație de shopping particulară, precum West End, Covent Garden or Westfield. Department store-urile sunt mereu o opțiune sigură pentru vânătorii de reduceri – găsiți orice aici. În plus, vă puteți lua și doza de energie la o cafenea, dacă vă simți obosiți. Ca idee, aceasta este perioada ideală să investiți în lucruri de designer. Câteva destinații luxury sunt lanțul de „boutiques” trendy King’s Road și magazinele de branduri de lux de pe Bond Street. „Afaceri” bune sunt și pe Oxford Street, pe Regent Street și în zonele Seven Dials și Carnaby. Pont dacă sunteți în căutare de gadget-uri: în Tottenham Court Road, găsiți electronice și computere la prețuri reduse.

26814646_1428437140599107_6480568879486310895_n
Însă una dintre cele mai ofertante destinații de shopping din lume, în această perioadă, este marele Dubai Shopping Festival (DSF), în cadrul căruia peste 3.500 de magazine din Emirate afișează reduceri cuprinse între 25% și 75% la peste 800 de branduri. Festivalul începe pe 26 decembrie și durează până pe 1 februarie. O  destinație must visit în Dubai este Global Village Dubai unde găsiți tot ce v-ați gândi și nu v-ați gândi din întreaga lume. (Ca o curiozitate, Calendarul Dubai Retail 2020, care este la cea de-a 25-a anivesare anul acesta și include toate evenimentele tematice de shopping de peste an, printre care si DSF, estimează vânzări în Emirate de până la 43.8 milioane de dolari.) .

Ce ziceți, este sau nu aceasta cea mai bună perioadă a anului  să vă răsfățați cu  sesiuni de shopping – terapii  binemeritate, după un an lung? Indiferent pentru ce destinație optați, scrieți-ne și noi vă putem personaliza un sejur în orașele recunoscute pentru reducerile mari pe care le afișează în această iarnă și vă putem da cele mai bune ponturi. Shopping-ul devine  o plăcere și nu un stres! În plus, este și mai ușor de zburat acolo pentru că biletul de avion îl puteți lua tot de la noi, de pe platforma www.fly.eurotravel.ro.

 

Leave a Reply